Χιτ - Χοκς 135-121

Φώτης Καρακούσης
Χιτ - Χοκς 135-121

bet365

Φοβερό παιχνίδι στο Μαϊάμι με τους Χιτ να κρατάνε το αήττητο εντός έδρας επικρατώντας στην παράταση των Χοκς με 135-121

Ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια διεξήχθη στο Μαϊάμι με τους Χιτ και τους Χοκς να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη που για να την κατακτήσουν οι γηπεδούχοι και να κάνουν έτσι το 11-0 εντός έδρας και 18-6 συνολικά, χρειάστηκαν παράταση, απέναντι στα... γεράκια που πάλεψαν και με το παραπάνω και πλέον έπεσαν στο 6-18. Για την ακρίβεια οι φιλοξενούμενοι δεν πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά βρέθηκαν μια ανάσα από το να σπάσουν το αήττητο σερί του αντιπάλου τους, καθώς προηγήθηκαν με 117-111, 5ο δεύτερα πριν το τέλος. Δύο συνεχόμενα τρίποντα όμως των Χιτ έστειλαν το ματς στην παράταση.

Εκεί είχαμε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς το επιμέρους σκορ έφτασε στο 18-4, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ακόμα μία νίκη στην έδρα τους, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το πρώτο καλάθι στην παράταση οι Χοκς το πέτυχαν μόλις 1:15 πριν το τέλος της. Μια νίκη σε ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς ο Κάρτερ των Χοκς έφτασε τα 1.500 στην τεράστια καριέρα του πετυχαίνοντας και 12 πόντους, ενώ σίγουρα θα πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε πότε στο παρελθόν είχαμε δύο παίκτες της ίδιας ομάδας να πετυχαίνουν triple double στο ίδιο παιχνίδι.

Αυτό το έκαναν οι Αντεμπάγιο και Μπάτλερ. Ο πρώτος είχε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ και ο δεύτερος 20 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Πρώτος σκόρερ πάντως για τους νικητές ήταν ο Ναν με 36 πόντους, ενώ 34 είχε ο Ρόμπινσον. Για τους ηττημένους ο Χάντερ με 28 που είναι και ρεκόρ καριέρας ήταν πρώτος σκόρερ, ενώ τον ακολούθησαν οι Γιανγκ με 21 και Πάρκερ με 16.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα