Μπρόγκντον: Πέταξε το... καρφί του για τους Μπακς!

Νίκος Καρφής
Μπρόγκντον: Πέταξε το... καρφί του για τους Μπακς!

bet365

O Mάλκολμ Μπρόγκντον με δηλώσεις του έδειξε πως απολαμβάνει την ελευθερία που έχει στους Πέισερς, την οποία δεν είχε ποτέ στους Μπακς.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι Μπακς αποφάσισαν να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Μίντλετον και Λόπεζ (νωρίτερα πριν τα playoffs είχαν ανανεώσει και τον Μπλέντσο), αφήνοντας τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να φύγει για τους Πέισερς.

Ο γκαρντ της Ιντιάνα μίλησε για τα όσα ζει στη νέα του ομάδα και έριξε το... καρφάκι του στους Μπακς, τονίζοντας πως πλέον έχει όση ελευθερία δεν είχε ποτέ στο παρελθόν.

«Στην Ιντιάνα έχω περισσότερη ελευθερία από ποτέ. Στους Πέισερς λατρεύω το μπάσκετ, λατρεύω να παίζω για τον ΜακΜίλαν, αφού μου δίνει την ελευθερία και το σωστό πλάνο», ήταν τα λόγια του.

Την περσινή σεζόν στους Μπακς είχε 15.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, ενώ φέτος στους Πέισερς μετρά 19.4 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Στα ελάφια έπαιζε 28.5 λεπτά μέσο όρο και στην Ιντιάνα 32.

Την σεζόν που πέρασε επηρεάστηκε από έναν τραυματισμό και επέστρεψε στα playoffs, όμως ήταν εμφανές πως δεν ήταν ο Μπρόγκντον που όλοι ήξεραν πριν τον τραυματισμό.

Πάντως φέτος είναι ο κορυφαίος παίκτης των Πέισερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα