Ντόντσιτς: Έκανε 7 λάθη κόντρα στους Κλίπερς, δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ

Αντωνία Σπανού
Ντόντσιτς: Έκανε 7 λάθη κόντρα στους Κλίπερς, δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε 7 λάθη κόντρα στους Κλίπερς, είναι δεύτερος στην λίγκα στην σχετική κατηγορία και παραδέχτηκε και ο Λέοναρντ ότι προσπάθησαν γι' αυτό.

Ο νεαρός Σλοβένος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σε σκοράρισμα, ασίστ και ριμπάουντ, αλλά μια... πληγή στο παιχνίδι του είναι τα λάθη. Ο Λούκα Ντόντσιτς στην ήττα των Μάβερικς από τους Κλίπερς είχε 7 λάθη και συνολικά έχει τουλάχιστον έξι παιχνίδια, μέχρι τώρα με... τουλάχιστον 6 λάθη.

«Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε με τον Λούκα. Είναι τρομερός τελευταία, παίζει σε υπερβολικά υψηλό επίπεδο. Θέλαμε να του το κάνουμε δύσκολο σήμερα, να κάνουμε μερικές deflections και νομίζω ότι τα καταφέραμε», παραδέχτηκε ο Λέοναρντ.

Ο παίκτης των Μάβερικς έχει αναλάβει την ευθύνη της οργάνωσης της ομάδας του και κάνει αρκετά λάθη στο παιχνίδι του, αφού βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίγκας με 79 λάθη σε 17 παιχνίδια, ενώ στην πρώτη θέση είναι ο Τζέιμς Χάρντεν, στην τρίτη ο Γιανγκ, ενώ στην τέταρτη φιγουράρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Την πεντάδα ολοκληρώνει ο Ντέβιν Μπούκερ.

 

NBA Τελευταία Νέα