Νάγκετς - Ρόκετς 105-95

Φώτης Καρακούσης
Νάγκετς - Ρόκετς 105-95

bet365

Με τον Γιόκιτς να είναι και πάλι εξαιρετικός πετυχαίνοντας 27 πόντους, οι Νάγκετς επικράτησαν στο Ντένβερ των Ρόκετς με 105-95 στο ντέρμπι της Δύσης.

Ένα από τα μεγαλύτερα σημερινά παιχνίδια ήταν αυτό ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Ρόκετς. Οι δύο ομάδες της Δύσης πήγαν στο ματς αυτό έχοντας 9-3 και 11-3 αντίστοιχα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 105-95 και να φτάνουν το 10-3 (οι... ρουκέτες έπεσαν στο 11-4). Η παρέα του Γιόκιτς κατάφερε από την πρώτη περίοδο να περάσει μπροστά και να συντηρήσει μια διαφορά που έφτανε τους 10 πόντους και σε μεγάλο βαθμό δεν δυσκολεύτηκε από τους αντιπάλους της.

Για τους νικητές ο Γιόκιτς ήταν και πάλι ο ηγέτης τους φτάνοντας τους 27 πόντους, με τον Μπάρτον να ακολουθεί με 15, ενώ συνολικά οι Νάγκετς είχαν και τους πέντε παίκτες της πρώτης πεντάδας με διψήφιο αριθμό. Για τους ηττημένους ο Χάρντεν έφτασε τους 27, ο Ουέστμπρουκ είχε 25 και μετά το χάος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα