Χοκς - Μπακς 127-135

Φώτης Καρακούσης
Χοκς - Μπακς 127-135

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση σταματώντας στους 33 πόντους, οι Μπακς πέρασαν και από την Ατλάντα επικρατώντας των Χοκς με 135-127.

Δεν λένε να αφήσουν το πόδι από το γκάζι οι Μπακς. Τα... ελάφια και φέτος έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά και μετά τη νίκη τους επί των Χοκς στην Ατλάντα με 135-127, έφτασαν στο 11-3. Η ομάδα του Μιλγουόκι είχε και σήμερα σε μεγάλη βραδιά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σταμάτησε στους 33 πόντους συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να έρθει ακόμα μία νίκη για την ομάδα του.

Μια νίκη που ωστόσο αντί να έρθει με ευκολία καθώς 3:42 πριν το τέλος η διαφορά είχε φτάσει τους 19 πόντους, ήρθε με σχετική δυσκολία καθώς από το σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενοι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλος δίνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν ακόμα και στους 6 πόντους. Δύο συνεχόμενα τρίποντα των Μπακς όμως τελείωσαν τον αγώνα και έκαναν όπως αναφέραμε το 11-3 για τα «ελάφια».

Πρώτος σκόρερ για τον Ελαφιακό ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει 33 πόντους, να μαζεύει 11 ριμπάουντ και να δίνει και 4 ασίστ. Δίπλα του ο Μπλέντσο που έφτασε τους 28, ενώ για τους ηττημένους ο Χάντερ είχε 27, ο Γιανγκ 25 και ο πρώην Πάρκερ 14.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα