Σέλτικς - Ουίζαρντς 140-133

Φώτης Καρακούσης
Σέλτικς - Ουίζαρντς 140-133

bet365

Η επέλαση των Σέλτικς στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται με τους Κέλτες να επικρατούν και των Ουίζαρντς με 140-133 και να φτάνουν στο 9-1 το φετινό τους ρεκόρ.

Ούτε από τραυματισμούς καταλαβαίνουν ούτε από τίποτα οι φετινοί Σέλτικς. Η ομάδα της Βοστώνης παρότι αγωνίζεται χωρίς τον τραυματία Χέιγουορντ πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Τελευταίο της... θύμα οι Ουίζαρντς με τους «μάγους» το παλεύουν και με το παραπάνω, αλλά τους Κέλτες στο τέλος να πανηγυρίζουν τη νίκη επικρατώντας με 140-133. Μια νίκη που τους φέρνει στο εξαιρετικό 9-1, ενώ μέσα στην έδρα τους μετράνε ήδη 4-0. Οι πρωτευουσιάνοι από την άλλη έπεσαν στο 2-7 συνεχίζοντας με την σειρά τους το άσχημο ξεκίνημα.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι σε πολλά σημεία ήταν μπροστά και απειλούσαν, αλλά στο τέλος οι «πράσινοι» έδειξαν πως δεν είχαν διάθεση για αστεία παίρνοντας ακόμα μία νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ουόκερ με 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τέιτουμ με 23, Μπράουν με 22 και Έντουαρντς με 18. Για τους ηττημένους ο Μπιλ ήταν φοβερός με 44, ο Χατσιμούρα έφτασε τους 21 και ο Τόμας που και πάλι χειροκροτήθηκε από τους φίλους της πρώην ομάδας του είχε 18.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα