Θάντερ - Μπλέιζερς 99-102

Φώτης Καρακούσης
Θάντερ - Μπλέιζερς 99-102

bet365

Με τους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ να είναι και πάλι πολύ καλοί, οι Μπλέιζερς πέρασαν από την Οκλαχόμα επικρατώντας των Θάντερ με 102-99.

Μεγάλη... μάχη στην Οκλαχόμα στο ματς των Θάντερ με τους Μπλέιζερς. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας για ακόμα μια φορά μπροστάρηδες τους συνήθεις ύποπτους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ επικράτησαν με 102-99 και έφτασαν έτσι το 3-2, με τους... κεραυνούς να πέφτουν το 1-4 σε ένα κακό ξεκίνημα στην μετά Ουέστμπρουκ εποχή. Ο αγώνας όπως φαίνεται και από το σκορ ήταν ντέρμπι, αλλά όχι στο τέλος, το οποίο διαμορφώθηκε με καλάθι του Πολ στο τέλος, εκεί που όλα είχαν κριθεί, αλλά συνολικά.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λίλαρντ που έφτασε τους 23 πόντους, ενώ έναν λιγότερο (22) είχε ο ΜακΚόλουμ. Για τους ηττημένους ο Πολ είχε 21, ο Στρόντερ 17 και οι Νοέλ, Γκαλινάρι από 15, αλλά δεν έφτασαν για να κερδίσει η ομάδα τους κάτι από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα