Σανς - Τζαζ 95-96
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντόνοβαν Μίτσελ οι Τζαζ... απέδρασαν από το Φοίνιξ και πήραν τελικά την νίκη με 96-95, κόντρα στους Σανς. O παίκτης ήταν απόλυτα ψύχραιμος και με 0.4 στο ρολόι ευστόχησε σε βολή και έδωσε το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 29 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ο Μίτσελ είχε 25 πόντους. «Διπλός» ήταν ο Γκομπέρ με 15 πόντους και 18 ριμπάουντ.
Για τους Σανς ο Μπούκερ ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, ενώ double double έκανε και ο Ρούμπιο, με 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, ενώ του έλειψαν και 2 ασίστ για να γίνει... τριπλός.
Τα δωδεκάλεπτα: 21-28, 18-18, 31-24, 25-26
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

