Γκριν: «Ήμουν λάθος με τον Ντουράντ, έχασα την εμπιστοσύνη του»

Γκριν: «Ήμουν λάθος με τον Ντουράντ, έχασα την εμπιστοσύνη του»

Gazzetta team
Γκριν: «Ήμουν λάθος με τον Ντουράντ, έχασα την εμπιστοσύνη του»

bet365

Μήνες μετά το θερμό τους επεισόδιο, ο Ντρέιμοντ Γκριν «ανοίχτηκε» για όσα νιώθει για τον Κέβιν Ντουράντ, αναγνωρίζοντας πως έκανε λάθος στον τσακωμό τους.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε στον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN» και τόνισε πως η αποβολή του από το ματς με τους Κλίπερς τον προηγούμενο Νοέμβριο, μετά από διαμάχη με τον Κέβιν Ντουράντ, τον έκανε να αναρωτιέται για τη σχέση του με το σύλλογο και με τον τζένεραλ μάνατζερ, Μπομπ Μέιερς.

«Άρχισα να σκέφτομαι "Ουάου, ο Μέιερς με πριζώνει. Δεν είναι αυτός που γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια;". Άρχισα να τα σκέφτομαι όλα και όλοι σκέφτονταν πως οι Ουόριορς είχαν πάρει το μέρος του Ντουράντ. Ήταν πολύ σκληρό για μένα, επειδή πολλοί δεν με καταλαβαίνουν, ενώ ο Μπομπ ναι».

Βέβαια, παραδέχθηκε: «Έπρεπε να αποδεχθώ το γεγονός ότι ήμουν λάθος. Και όταν ήμουν σε θέση να ξεπεράσω το πείσμα μου και να αποδεχθώ ότι ήμουν λάθος, τότε μπόρεσα να προχωρήσω. Έχασα την εμπιστοσύνη του Ντουράντ. Πώς το παίρνω αυτό πίσω; Δεν μπορώ, ώστε να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα ή να κάνουμε μερικές νίκες. Αλλά πραγματικά αγάπησα αυτόν τον τύπο, λες και ήταν αδερφός μου! Και το γεγονός ότι δεν ήξερα τι επιφυλάσσει η σχέση μας μετά με ενόχλησε περισσότερο.

Ο Μπομπ και ο Κερ μού είπαν πως πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον Κέβιν, πριν αποβληθώ. Κι είπα "Όχι, δεν απολογούμαι, γιατί μου λέτε όλοι να το κάνω. Οπότε, δεν θα το κάνω". Κι όντως, δεν το έκανα, μέχρι να καταλάβω τι γίνεται με εμένα. Όχι επειδή μου είπαν οι άλλοι ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά είδα ένα βλέμμα στο πρόσωπο του αδερφού μου που δεν είχα δει πριν. Ήταν πληγωμένος. Πώς το διορθώνω αυτό; Με ενόχλησε περισσότερο από όλα αυτό».

 

NBA Τελευταία Νέα