Ρίβερς: «Παραιτήθηκα την 6η μέρα μου στους Κλίπερς»!

Ρίβερς: «Παραιτήθηκα την 6η μέρα μου στους Κλίπερς»!

Κάτια Πετροπούλου
Ρίβερς: «Παραιτήθηκα την 6η μέρα μου στους Κλίπερς»!

bet365

Ο Ντοκ Ρίβερς είναι άνθρωπος που τιμάει το λόγο του κι όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης των Κλίπερς διαφώνησε μαζί του, εκείνος δεν δίστασε να του πει ότι φεύγει από την ομάδα!

Μια ιστορία από το 2013 αποκάλυψε ο προπονητής των Κλίπερς στους «Los Angeles Times» κι είχε να κάνει με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Ο Ρίβερς ήθελε να πάρει τότε μέσω του «sign and trade» τον 35χρονο γκαρντ, αλλά ο Ντόναλντ Στέρλινγκ δεν ήθελε, κι έφτασε στο σημείο ακόμα και να τον απειλήσει.

Ο 57χρονος κόουτς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Βρισκόμουν στην ομάδα μόλις έξι μέρες και παραιτήθηκα! Η συμφωνία προχωρούσε κι όλοι έλεγαν πως ήταν μία σπουδαία κίνηση. Επέστρεψα για λίγες ημέρες στο σπίτι μου, στο Ορλάντο, και με κάλεσε στο τηλέφωνο ο πρώην πρόεδρος των Κλίπερς, Άντι Ρόεσερ και μού είπε πως ο Ντόναλντ Στέρλινγκ δεν ήθελε τη συμφωνία για τον Ρέντικ.

Του είπα: "Τί εννοείς; Η συμφωνία έχει ήδη κλείσει! Ο Τζέι Τζέι είναι ελεύθερος. Απέρριψε άλλη συμφωνία για να υπογράψει σε εμάς. Αν δεν κάνουμε αυτή τη συμφωνία, τότε δεν θα πάρουμε άλλον free agent. Είναι ο λόγος μας".

Ο Ντόναλντ μού μιλούσε στο τηλέφωνο και μου έλεγε πόσο σπουδαίος ήταν ο λόγος του. Ήμουν στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και μου ούρλιαζε: "Όχι, όχι, όχι. Δεν θα το κάνεις. Είναι η φήμη μου". Και συνέχιζε για την υστεροφημία του και το πόσο σπουδαίος ήταν.

Στο τέλος του είπα: "Αν δεν κάνεις την ανταλλαγή, τότε εγώ παραιτούμαι". Μού απάντησε: "Δεν μπορείς να παραιτηθείς. Έχεις υπογράψει για πέντε χρόνια. Θα σε βεβαιώσω πως δεν θα κοουτσάρεις πουθενά αλλού". Και τού απάντησα: "Είμαι καλά με αυτό. Θα βρω δουλειά. Θα κάνω κάτι, αλλά όχι αυτό που μου ζητάς. Έδωσα το λόγο μου στον άνθρωπο. Έδωσα το χέρι μου"».

Ο Στέρλινγκ άντεξε από τότε για ένα χρόνο ακόμα στους Κλίπερς, αφού αποκλείστηκε δια παντός από το ΝΒΑ για τα ρατσιστικά του σχόλια, ενώ ο Ρίβερς ετοιμάζεται για την 7η σεζόν του στην ομάδα!

 

NBA Τελευταία Νέα