Χάρντεν για το MVP: «Τα media δημιούργησαν ένα "παραμύθι"»! (vid)

Gazzetta team
Χάρντεν για το MVP: «Τα media δημιούργησαν ένα "παραμύθι"»! (vid)

bet365

Πικραμένος ο Τζέιμς Χάρντεν που έχασε το βραβείο του MVP από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι εξέφρασε τα... παράπονά του!

Ο «Μούσιας» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Χιούστον «The Box 97.9» και μίλησε για το γεγονός πως δεν πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο ΝΒΑ για δεύτερη σερί χρονιά.

Παρά τις προσπάθειες του οικοδεσπότη να πει και μια κουβέντα παραπάνω για το γεγονός ότι έχασε το βραβείο από τον «Greek Freak», ο ίδιος κράτησε κάπως ένα επίπεδο.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος (στο 06:08 του παρακάτω βίντεο):

«-Ξέρω πως δεν θα το πεις, αλλά εγώ θα το πω. Τσαντίστηκα όταν έχασες το MVP. Το ορκίζομαι, έκλεισα την τηλεόραση κι είπα πως όλα είναι πολιτική. Ξέρω πως πιθανώς δεν θες να αναμειχθείς, αλλά ήμουν έξαλλος.

-Όχι, αλλά σκέφτομαι όπως εσύ.

-Έκανες μια ιστορική χρονιά!

-Πέρασε στα βιβλία. Ακόμα κι όταν αποσυρθώ, θα μιλάνε γι' αυτό!

-Αναστατώθηκες καθόλου; Νευρίασες;

-Είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ (το που θα πάει το MVP). Νομίζω πως τα media δημιούργησαν ένα "παραμύθι" για κάποιον με το που ξεκίνησε η χρονιά και το έλεγαν σε όλη την διάρκειά της. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελέγχω αυτά που μπορώ εγώ. Έκανα αυτό που έπρεπε στο παρκέ, στο υψηλό επίπεδο, ξέρεις τι εννοώ έτσι; Ήταν μία από τις λίγες σεζόν που κάνει κάποιος».

Όπως σημειώνουν αρκετά δημοσιεύματα, το «παραμύθι» μπορεί να αφορά είτε την ιστορία γύρω από τον Αντετοκούνμπο είτε την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Χάρντεν και το γεγονός πως δεν είχε τόση... προβολή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα