ΝΒΑ: Οι καλύτεροι free agents που παραμένουν στην αγορά! (pic)

Αντωνία Σπανού
ΝΒΑ: Οι καλύτεροι free agents που παραμένουν στην αγορά! (pic)

bet365

Οι ομάδες σταδιακά ολοκληρώνουν τα ρόστερ τους, αλλά υπάρχουν ακόμα καλοί παίκτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι.

Μετά το πανικό των πρώτων ημερών και τις μεγάλες ανακατατάξεις ο ρυθμός στις μετακινήσεις του ΝΒΑ έχει πέσει και όλοι μπορούν να κάνουν τις τελικές κινήσεις για να διαμορφώσουν τα ρόστερ και να κλείσουν τα κενά. Το ESPN έψαξε και παρουσίασε τους καλύτερους free agent που έχουν παραμείνει και θα μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα.

Πρώτος και καλύτερος ο Τζέρεμι Λιν, που έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς ως πρωταθλητής και μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά ερχόμενος από τον πάγκο για οποιαδήποτε ομάδα. Πίσω του ο Τζέι Αρ Σμιθ που είχε μια πολύ κακή χρονιά στο Κλίβελαντ, από το οποίο ήθελε να φύγει και πλέον ψάχνει τον νέο του προορισμό με όπλο του το σουτ του. Γράφτηκε ότι θα βρεθεί ξανά με τον ΛεΜπρον στο Λος Άντζελες, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες τον ήθελαν να μιλά και με τους Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τρίτος ελεύθερος στην λίστα των Αμερικανών, ο Ιμάν Σούμπερτ που είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και ψάχνει και εκείνος ομάδα, ενώ συνεχίζει το μπάσκετ και ψάχνει ομάδα που να έχει συμμετοχή ο Βινς Κάρτερ. Στα 42 του είναι ασταμάτητος και έχει όρεξη να συνεχίσει στο υψηλότερο επίπεδο. Ο παίκτης που «κλείνει» την πεντάδα είναι ο Νοά, που τέλειωσε την σεζόν με τους Γκρίζλις και παραμένει free agent, θέλοντας να βρει έναν νέο προορισμό.

 

NBA Τελευταία Νέα