Πελίνκα:«Αντιδράσαμε καλά, όταν πήρε την απόφαση ο Λέοναρντ»

Gazzetta team
Πελίνκα:«Αντιδράσαμε καλά, όταν πήρε την απόφαση ο Λέοναρντ»

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς σχολίασε τα όσα έγιναν στη free agency, με τον Καουάι Λέοναρντ να πηγαίνει στους Κλίπερς, και όχι στην ομάδα του.

ΝτεΜάρκους Κάζινς, Κουίν Κουκ, Ντάνι Γκριν, Άλεξ Καρούσο, Ραζόν Ρόντο, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόου, Τζαβέιλ ΜακΓκι.

Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις για τους Λέικερς ήταν πολλές, μετά την απόφαση του Καουάι Λέοναρντ να πάει στους Κλίπερς, και όχι στη δική τους ομάδα.

Ο Ρομπ Πελίνκα σχολίασε το γεγονός αυτό, δείχνοντας πως οι Λέικερς ήταν πανέτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

«Με το που πάρθηκε η απόφαση, είχαμε έτοιμα όλα τα πιόνια στην σκακιέρα, για να κάνουμε τις κινήσεις μας και να κλείσουμε. Και σε εκείνο το σημείο δεν κοιτάς πίσω. Βέβαια, φυσικά και κάνεις το καλύτερο δυνατό, όταν είναι διαθέσιμοι οι σούπερ σταρς», είπε και πρόσθεσε για τις κινήσεις της ομάδας:

«Ξέρω πως οι Ντέιβις και Τζέιμς είναι ενθουσιασμένοι με τους 14 παίκτες που έχουμε και το πως θα τα βγάλουμε πέρα όλοι».

Επίσης, πρόσθεσε για το... μάθημα που πήραν οι «λιμνάνθρωποι»: «Νομίζω πως ο μεγαλύτερος δάσκαλος στη ζωή είναι η εμπειρία. Και πιστεύω πως, για να είσαι καλός σε κάτι, πρέπει να μαθαίνεις από το παρελθόν. Σκεφτήκαμε όσα έγιναν πέρυσι, ώστε να θέσουμε νέους στόχους και να φτιάξουμε το φετινό ρόστερ. Θέλαμε περισσότερο σουτ, περιφερειακή άμυνα, μπασκετικό IQ και χαρακτήρα».

 

NBA Τελευταία Νέα