Μίλιτσιτς: «Ο παλιός Ντάρκο... πέθανε»!

Μίλιτσιτς: «Ο παλιός Ντάρκο... πέθανε»!

bet365

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς συγκλονίζει με την αυτοκριτική του για την χαμένη καριέρα του και όσα κράτησε μέσα του τα προηγούμενα χρόνια.

Ακτή Ελεφαντοστού - Νότιος Αφρική με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Χωρίς τη δουλειά το ταλέντο είναι πυροτέχνημα, που για μια στιγμή… τυφλώνει και μετά δεν μένει τίποτα. Ό,τι δηλαδή συνέβη με τον Ντάρκο Μίλιτσιτς, ο οποίος υπήρξε η μεγάλη ελπίδα των Σέρβων για ένα καλύτερο μπασκετικό αύριο κι εν συνεχεία κατέληξε να περιγράφει την άλλη πλευρά του «American way of life» στο ΝΒΑ, αυτήν που οδηγεί από το αμερικανικό όνειρο στον αμερικανικό εφιάλτη!

Δεν υπάρχει μεγάλο ταλέντο δίχως μεγάλη δύναμη θέλησης και ο τύπος που έγινε pick στο Νο.2 του Draft 2003, αφήνοντας πίσω του τον Ντουέιν Ουέιντ, τον Καρμέλο Άντονι και τον Κρις Μπος, έκοψε το μπάσκετ στα 27, ασχολήθηκε με το kickboxing κι εσχάτως έκανε στροφή στην… αγροκαλλιέργεια. Παραδόξως, ο 34άχρονος Σέρβος έχει έναν τίτλο στο ΝΒΑ ως μέλος των Πίστονς το 2004 ωστόσο το υπόλοιπο βιογραφικό του διαφέρει σε ό,τι αφορά τα επιτεύγματά του ως επαγγελματίας αθλητής, μπάσκετ ή kickboxing!

Ο Μίλιτσιτς μίλησε στο ESPN όπου έκανε την αυτοκριτική του. «Ξέρεις, είναι παράξενο... Νιώθω ότι ο παλιός Ντάρκο έχει πεθάνει... Όταν φέρνω στο μυαλό μου τις εποχές που έπαιζα μπάσκετ, πλέον πιστεύω ότι αυτός ο τύπος δεν υπάρχει πια. Είναι κάποιος που πέθανε. Όταν κρατάς μέσα σου κάτι που σε σκοτώνει, τότε όλα είναι εις βάρος σου. Πρεπει να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον, είναι ο μόνος τρόπος να απαλλαχτείς από αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα