Λέοναρντ: «Είπα στον Γιάννη να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά» (vids)

Λέοναρντ: «Είπα στον Γιάννη να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά» (vids)

bet365

Ο Καουάι Λέοναρντ αποκάλυψε κάποια από τα πράγματα που είπε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος του Game 6.

Ο ηγέτης των Ράπτορς είπε στην post game interview για το τι είπε στον «Greek Freak»: «Τού έδωσα συγχαρητήρια, πως έγινε πολύ καλύτερος και να συνεχίσει να δουλεύει», ενώ πρόσθεσε για τους Ουόριορς πως είναι οι πρωταθλητές και η ομάδα του θα εκμεταλλευτεί την πρόκληση που έχει μπροστά της στους τελικούς.

Έπειτα, στην Συνέντευξη Τύπου υποστήριξε, μεταξύ άλλων, για το γεγονός ότι επέστρεψε μετά από 5 χρόνια σε τελικούς ΝΒΑ: «Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ. Είχα και τη σεζόν που είχα πέρυσι... Πάντα στοιχημάτιζα στον εαυτό μου. Ήξερα τι ένιωθα και τι ήταν σωστό για μένα. Ο Λάουρι με βοήθησε πολύ με την προσαρμογή μου στην ομάδα και με πίεζε στο παρκέ. Φτάσαμε εδώ μέσα από σκληρή δουλειά κι είμαι ενθουσιασμένος».

Όσο για το ότι ο πρόεδρος των Ράπτορς τον χαρακτήρισε τον καλύτερο παίκτη της λίγκας, ο Λέοναρντ δήλωσε ταπεινά: «Δεν κρίνω το παιχνίδι μου έτσι. Με νοιάζει τι κάνουμε ομαδικά. Θέλω μόνο να νικάω, δεν με νοιάζει να είμαι ο καλύτερος παίκτης, με νοιάζει να είναι καλύτερη η ομάδα. Ο Μασάι νιώθει έτσι για μένα, μου το είπε στο trade και γιατί το έκανε τότε. Εξελίσσεται καλά το πράγμα, είμαστε στους τελικούς, αλλά δεν είναι αρκετό».

 

NBA Τελευταία Νέα