«Οι διαιτητές είχαν μια κακή μέρα» (vid)

Gazzetta team
«Οι διαιτητές είχαν μια κακή μέρα» (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Σακίλ Ο' Νιλ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Κένι Σμιθ και Έρνι Τζόνσον πήραν θέση για τα σφυρίγματα του πρώτου ημιτελικού μεταξύ Ουόριορς-Ρόκετς και συμφώνησαν ότι ήταν μια «κακή μέρα» των διαιτητών.

Ειδικά ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ήταν εκείνος που το υποστήριξε πιο θερμά απ' όλους μέσα από την εκπομπή «Inside the NBA» του TNT ενώ όλοι έκαναν ειδική αναφορά στο πόσο κοντά μάρκαραν οι παίκτες των Ουόριορς τα σουτ των παικτών των Ρόκετς.

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι ήταν πολύ επικίνδυνο αφού θα μπορούσε κάλλιστα να προκληθεί κάποιος τραυματισμός εάν «προσγειωνόταν» το πόδι του Χάρντεν ή του Πολ πάνω σε αυτά των Κάρι, Τόμπσον και Γκριν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.