Γιάννης: «Ξεκουράστηκα σωματικά και πνευματικά» (vid)

Αντωνία Σπανού
Γιάννης: «Ξεκουράστηκα σωματικά και πνευματικά» (vid)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον αγώνα με τους Σέλτικς, δήλωσε ανυπόμονος και πανέτοιμος για την επόμενη πρόκληση των Μπακς.

Λίγο πριν την μεγάλη «μάχη» των Μπακς κόντρα στους Σέλιτκς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει πανέτοιμος, ξεκούραστος και με απόλυτη επίγνωση όσων πρέπει να κάνει.

Μεταξύ άλλων ο «Greek Freak» τόνισε:

«Είναι άλλη κατάσταση φέτος. Όταν έχεις εγωισμό και υπερηφάνεια θες να νικήσεις επειδή έχασες πέρυσι. Όσοι ήταν πέρυσι εδώ ελπίζω να θυμούνται τι έγινε, να συγκεντρωθούν σε όσα έχουμε να κάνουμε φέτος και να μην επαναλάβουμε τα περσινά λάθη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε φέτος. Είναι σίγουρα περίεργο που μείναμε μερικές ημέρες χωρίς αγώνες. Είχαμε 6 μέρες και ήταν περίεργο. Κάναμε μικρές διακοπές, πήγα στις Μπαχάμες και γύρισα. Θα ήθελα να παίξω σήμερα, να τελειώνουμε, αλλά πρέπει να περιμένουμε και να ετοιμαστούμε.

Κάνουμε προπόνηση, βλέπουμε βίντεο, προετοιμαζόμαστε. Το να παίζεις «σπίτι» σου είναι πάντα καλύτερο, έχεις τους οπαδούς σου, το γήπεδο σου είναι πάντα καλύτερα και σου δίνει πλεονέκτημα. Αυτή την χρονιά έχουμε το πλεονέκτημα, γι' αυτό δουλέψαμε όλη την σεζόν και πρέπει να παίξουμε καλά. Οι Σέλτικς είναι σπουδαία ομάδα, δεν αστειεύονται. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα σου κάνουν ζημιά.

Νιώθω πολύ καλύτερα. Ξεκουράστηκα, έχω φρέσκα πόδια, είμαι και πνευματικά πιο φρέσκος και νομίζω ότι όλη η ομάδα ξεκουράστηκε και είναι έτοιμη. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο τέλος της ημέρας μετράει ποιος θα το κάνει καλύτερα. Πιστεύω στην ομάδα έχουμε καλή ομάδα, πρέπει παίξουμε καλό μπάσκετ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε νίκες».

 

NBA Τελευταία Νέα