GAME 5 Νάγκετς - Σπερς 108-90

Φώτης Καρακούσης
GAME 5 Νάγκετς - Σπερς 108-90

bet365

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Δύσης πήραν οι Νάγκετς με την παρέα του Γιόκιτς να επικρατεί των Σπερς με 108-90 και να κάνει το 3-2.

Στο πιο αμφίρροπο ως τώρα ζευγάρι των playoffs οι Νάγκετς κατάφεραν να κρατήσουν το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Ντένβερ επικράτησε των Σπερς με το άνετο 108-90 και έκανε το 3-2 στην σειρά η οποία μεταφέρεται στον Σαν Αντόνιο προκειμένου σε δύο ημέρες να γίνει το 6ο ματς των δύο ομάδων. Αν και εκεί κερδίσει η παρέα του Γιόκιτς τότε θα πάρει την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το Μπλέιζερς-Θάντερ, ενώ αν χάσει θα έχουμε και έβδομο στο Ντένβερ.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι από την αρχή πήραν ένα προβάδισμα το οποίο και κράτησαν και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίστασης στους αντιπάλους τους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάρεϊ με 23 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μπάρτον με 17, Γιόκιτς με 16 και Χάρις με 15. Για τους ηττημένους οι Όλντριτζ και ΝτεΡόζαν είχαν από 17 αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη και να σπάσει την έδρα του αντιπάλου.

 

NBA Τελευταία Νέα