«Μάτζικ» Τζόνσον: «Ο ΛεΜπρον θα μας οδηγήσει στο Πρωτάθλημα»

«Μάτζικ» Τζόνσον: «Ο ΛεΜπρον θα μας οδηγήσει στο Πρωτάθλημα»

Αντωνία Σπανού
«Μάτζικ» Τζόνσον: «Ο ΛεΜπρον θα μας οδηγήσει στο Πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μάτζικ Τζόνσον μπορεί να παραιτήθηκε από πρόεδρος των Λέικερς, αλλά παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να έχει σχέση με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Μπορεί ο Τζόνσον να παραιτήθηκε από πρόεδρος των Λέικερς, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα έχει σχέση με την ομάδα του Λος Άντζελες από εδώ και πέρα, ενώ δήλωσε σίγουρος και για τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

«Όλοι ξέρουν πως αγαπώ τους Λέικερς, οπότε πάντα θα τους βοηθάω. Όπως τώρα. Αγαπώ την ομάδα μου, αγαπώ την πόλη. Πρέπει να κάνεις τα πράγματα με τους δικούς σου όρους. Δεν έχει σημασία τι λένε... Και εγώ είμαι αυτός. Αλλά ακόμα τους βοηθάω. Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ. Ακόμα τους μιλάω κάθε μέρα, θα βοηθήσω τους Λέικερς να επιστρέψουν, να το πιστεύετε αυτό.

Αγαπώ τον ΛεΜπρον. Ο ΛεΜπρον θα μας οδηγήσει σε πρωτάθλημα, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι με ότι κάνει και με ότι υπέγραψε. Είναι όλα καλά μεταξύ μας. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, να πάρουμε άλλον ένα σούπερσταρ το καλοκαίρι και θα είμαστε εντάξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα