Δήλωσε συμμετοχή στο draft ο εκπληκτικός Ουίλιαμσον! (pic & vid)

Νίκος Καρφής
Δήλωσε συμμετοχή στο draft ο εκπληκτικός Ουίλιαμσον! (pic & vid)

bet365

Ο φοβερός και τρομερός Ζάιον Ουίλιαμσον δήλωσε συμμετοχή για το draft του ΝΒΑ και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα είναι το Νο.1 της διαδικασίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μεγάλο αστέρι του NCAA θα παίζει την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

O εκπληκτικός Ζάιον Ουίλιαμσον δήλωσε συμμετοχή για το draft της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το Νο.1 της διαδικασίας.

Ο ηγέτης του Duke πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις με τους Blue Devils με 22.6 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ανά ματς.

Το... τέρας της φύσης οδήγησε τα εισιτήρια για το ματς της ομάδας του με το North Carolina να φτάνουν την τιμή του Superbowl.

Ο μοναδικός στο ΝΒΑ που ζυγίζει παραπάνω από τον Ζάιον είναι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Στο draft έχει δηλώσει συμμετοχή και ο Τζα Μοράντ που λογικά θα είναι στο Νο.2

«Θέλω να σας πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ που κάνατε αυτή τη σεζόν ονειρική. Ευχαριστώ τον κόουτς Σιζέφσκι, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Η χρονιά αυτή ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Δεν έχω λόγια να σας πω, πόσο ιδιαίτερη ήταν. Όλα στην ομάδα είναι ξεχωριστά, ο κόουτς Σιζέφσκι με δίδαξε σε έναν χρόνο όσα δεν είχα μάθει στην υπόλοιπη ζωή μου για το μπάσκετ. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα μου που έχει κάνει τόσες θυσίες στη ζωή της, για να προχωράω εγώ τη δική μου. Θα κάνω το επόμενο βήμα και δηλώνω τη συμμετοχή μου στο draft του ΝΒΑ για το 2019», ήταν τα λόγια του.

#thebrotherhood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zion Williamson (@zionlw10) στις

 

NBA Τελευταία Νέα