Νάγκετς - Σπερς 113-85

Φώτης Καρακούσης
Νάγκετς - Σπερς 113-85

bet365

Περίπατος για τους Νάγκετς στο ματς με τους Σπερς, με την ομάδα του Γιόκιτς να κερδίζει τα... σπιρούνια με το εμφατικό 113-85.

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν το ματς με τους Σπερς οι Νάγκετς. Η ομάδα του Ντένβερ παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, επικράτησαν με 113-85, έφτασαν στο 52-26 και με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν, διατήρησαν τις λιγοστές ελπίδες που έχουν να περάσουν τους Ουόριορς και να τερματίσουν αυτοί στην πρώτη θέση της Δύσης. Από την άλλη οι Σπερς έπεσαν στο 45-34 και την 8η θέση, με τους Θάντερ να είναι πλέον έβδομοι στην συγκεκριμένη περιφέρεια.

Τώρα στα του αγώνα, όταν η διαφορά είναι 28 πόντοι, τι να γράψεις; Οι γηπεδούχοι δεν ήταν απλά καλύτεροι, αλλά έκαναν πλάκα στους αντιπάλους τους παίρνοντας με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη. Πρώτος τους σκόρερ ήταν ο Γιόκιτς με 20 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Μπίσλεϊ και Τόμας που είχαν από 19. Για τους ηττημένους οι Όλντριτζ και Ουόκερ είχαν από 16, αλλά δεν θα μπορούσαν να φτάσουν προκειμένου η ομάδα τους να διεκδικήσει κάτι από το ματς αυτό.

 

NBA Τελευταία Νέα