Σπερς - Χιτ 105-110

Φώτης Καρακούσης
Σπερς - Χιτ 105-110

bet365

Μεγάλη νίκη μέσα στο Σαν Αντόνιο για τους Χιτ, με την ομάδα του Μαϊάμι να επικρατεί με 110-105 και να παραμένει στην 8η θέση της Ανατολής.

Όσο φτάνουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κάθε αγώνας έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς κρίνονται θέσεις για τα playoffs. Στο Σαν Αντόνιο οι Σπερς που λογικά έχουν προκριθεί εκτός αν... αυτοκτονήσουν, υποδέχθηκαν τους Χιτ που «καίγονται» για βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 110-105. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Μαϊάμι στο 35-36 κρατώντας την στην 8η θέση, ενώ τα... σπιρούνια έπεσαν στο 42-30, αλλά παραμένουν στην 7η της Δύσης και όπως αναφέραμε δύσκολα θα χάσουν τα playoffs.

Στα του αγώνα, αρχικά είχαμε τον προπονητή των Σπερς Γκρεγκ Πόποβιτς να δίνει δώρο στον Ντουέιντ Ουέιντ υπογεγραμμένες φανέλες των Ντουράντ, Πάρκερ και Τζινόμπιλι και στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και να παίρνουν την σημαντική αυτή νίκη. Πρώτος τους σκόρερ ήταν ο Ντράγκιτς που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 22 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ουότερς με 18 και Ρίτσαρτσον με 15. Για τους ηττημένους οι Όλντριτζ, Μιλς και Μπελινέλι είχαν από 17 και ο ΝτεΡόζαν 16.

 

NBA Τελευταία Νέα