Κλίπερς - Πέισερς 115-109

Φώτης Καρακούσης
Κλίπερς - Πέισερς 115-109

bet365

Όχι βήμα, αλλά άλμα playoffs για τους Κλίπερς με την ομάδα του Λος Άντζελες να επικρατεί με 115-109 των Πέισερς και να αυξάνει στις 8 τις νίκες από τους ένατους Κινγκς.

Όπως γράψαμε και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η σημερινή βραδιά είχε λίγα, αλλά εξαιρετικά σημαντικά ματς. Όπως αυτό στο Λος Άντζελες με τους Κλίπερς να επικρατούν των Πέισερς με 115-109 και να κάνουν όχι απλά βήμα, αλλά πρόκρισης στα playoffs, καθώς έφτασε στο 42-30 και με 8 νίκες διαφορά από τους ένατους Κινγκς μόνο με «αυτοκτονία» μπορούν να χάσουν την είσοδό τους στην οκτάδα. Από την άλλη οι Πέισερς έπεσαν στο 44-28, παρέμειναν στην 4η θέση της Ανατολής και βλέπουν τους Σέλτικς να τους απειλούν καθώς είναι πίσω τους με μόλις μία νίκη λιγότερη.

Στα του αγώνα ήταν και αυτός με μεγάλο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους στο τέλος να φτάνουν στην σημαντικότατη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκαλινάρι με 24 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χάρελ και Γκίλγουντς με 20 και 17 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο Μπογκντάνοβιτς είχε 19, όσους και ο Έβανς με τους ΜακΝτέμοτ να τους ακολουθεί με 17.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα