Ψηφίσατε: Δεν μπαίνουν playoffs οι Λέικερς! (poll)

Ψηφίσατε: Δεν μπαίνουν playoffs οι Λέικερς! (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Δεν μπαίνουν playoffs οι Λέικερς! (poll)

bet365

To gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για το αν οι Λέικερς θα σώσουν τη σεζόν και θα μπουν playoffs, με τον κόσμο (71%) να πιστεύει πως η ομάδα του ΛεΜπρόν δεν θα τα καταφέρει

Μπορεί στο ξεκίνημα της σεζόν οι Λέικερς να είχαν μεγάλες προσδοκίες ακόμα και για κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε η ομάδα από το Λος Άντζελες

Ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν Τζέιμς, οι τρυγμοί που έφερε στο εσωτερικό του συλλόγου το... κάζο με την ανταλλαγή Ντέιβις είναι δύο από τις αιτίες που έφεραν την ομάδα σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Το gazzetta.gr για άλλη μια φορά έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να ψηφίσει για το αν οι... «λιμνάνθρωποι» θα αντιστρέψουν το κλίμα και θα καταφέρουν να μπουν στα playoffs.

O κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αφού συμμετείχαν 4.356 άτομα.

Οι περισσότεροι αναγνώστες σε ποσοστό 71% πιστεύουν πως οι Λέικερς δεν πρόκειται να μπουν playoffs, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι (21%) που θεωρούν πως θα πάνε στην postseason.

Οι... λιμνάνθρωποι έπεσαν στο 30-34 και πλέον η 8η θέση είναι πολύ μακριά, εκεί όπου βρίσκονται οι Σπερς με ρεκόρ 36-29.

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

 

NBA Τελευταία Νέα