Γκασόλ: Επίσημα στους Μπακς

Γκασόλ: Επίσημα στους Μπακς

bet365

Οι Μπακς ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Πάου Γκασόλ, μετά τη συμφωνία με τους Σπερς για το buy out του. Δεν προσδιορίζεται η χρονική ισχύς της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Οι Μπακς υπέγραψαν τον έξι φορές All Star Πάου Γκασόλ», μ' αυτόν τον τίτλο η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνει γνωστή τη μεταγραφή του σπουδαίου Ισπανού NBAer.

Αυτή είναι η 18η σεζόν του στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έχει βρεθεί 6 φορές σε All Star (2006, 2009–2011, 2015, 2016), ενώ έχει πάρει το πρωτάθλημα δύο φορές (2009, 2010) και έτσι θα γεμίσει με εμπειρία τα «ελάφια» στον καλπασμό τους για την κορυφή. Επίσης ήταν NBA rookie το 2002

Εχει παίξει σε 1.223 παιχνίδια με το Μέμφις, τους Λέικερς, τους Μπουλς και τους Σπερς, έχοντας μέσο όρο 17.1 π.,9.2 ρ.,3.2 ασίστ και 1.6 μπλοκ ανά ματς.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική κίνηση που γεμίζει με ποιότητα και εμπειρία την ομάδα του Μιλγουόκι, που φέτος κάνει πάταγο όντας στην πρώτη θέση της Ανατολής.

Για την εθνική Ισπανίας είναι θρύλος μιας και έχει πάρει το Χρυσό στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας το 2006, ενώ έχει άλλα τρία Χρυσά στο Eurobasket της Πολωνίας, της Λιθουανίας και της Γαλλίας. Βγήκε τρίτος δύο φορές σε Τουρκία και άλλες δύο φορές δεύτερος σε Σουηδία και Ισπανία.

Ο 38χρονος Ισπανός που πήρε το νούμερο 17 δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στο ΝΒΑ με τους σπουδαίους Μπακς. Ανυπομονώ για την πρόκληση. Στόχος μου, όπως πάντα, είναι να προσθέσω αξία στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πάρει το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα