Όταν ο «διαστημικός» Γιάννης αγγίζει το ρεκόρ καριέρας! (vids)
«Παπάδες» έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Τζαζ με 43 πόντους και double-double, αγγίζοντας το ρεκόρ καριέρας του (44 πόντοι με Μπλέιζερς και Καβς).
Ο Greek Freak κάνει τη σεζόν της ζωής του και αποτελεί φαβορί για το βραβείο του MVP, δίνοντας μάχη με τους Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ.
Οι Μπακς είναι η κορυφαία ομάδα στο ΝΒΑ σύμφωνα με τη βαθμολογία, με τον Έλληνα φόργουορντ να τα κάνει όλα μέσα στο παρκέ, «τρελαίνοντας» κόσμο.
Φέτος μετρά 26.8 πόντους μέσο όρο και σε 4 περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει νέο career high στους πόντους.
Η αρχή έγινε στο ματς με τους Καβς στις 14 Δεκέμβρη, εκεί όπου είχε 44 πόντους και 14/19 σουτ, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση του που είχε γίνει σε ένα ματς με τους Μπλέιζερς.
Δυνατά μπήκε και στο 2019, αφού φόρτωσε με 43 το καλάθι των Ράπτορς, μαζεύοντας και 18 ριμπάουντ.
Τρίτη φορά που άγγιξε το ρεκόρ καριέρας ήταν το παιχνίδι με τους Ουίζαρντς. Κόντρα στους πρωτευουσιάνους είπε να σταματήσει στους 43 έχοντας 17/21 εντός πεδιάς.
Για να έρθει το χθεσινό show με τους Τζαζ, κάνοντας μεγάλη ζημιά στους Μορμόνους με 43 πόντους, παρόλο που οι Μπακς δεν μπόρεσαν να νικήσουν στο τέλος.
Το... περιτριγυρίζει το ρεκόρ καριέρας και μένει να δούμε σε ποιο ματς θα το πετύχει, αφού πλησιάσουν και τα playoffs, εκεί όπου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τη regular season.
Θυμηθείτε τις 4 φετινές του «40άρες»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.