Κάρι για Ουέιντ: «Κατά βάθος, είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιο σουτ»! (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Κάρι για Ουέιντ: «Κατά βάθος, είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιο σουτ»! (vids)

bet365

Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ και Στιβ Κερ κλήθηκαν να σχολιάσουν το τρελό νικητήριο τρίποντο του Ντουέιν Ουέιντ κι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια!

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα για τους Ουόριορς, μετά τη λήξη του ματς με τους Χιτ.

Ο Ουέιντ τους... εκτέλεσε με το τρίποντο της χρονιάς και οι ίδιοι, αν και απογοητευμένοι, δεν γινόταν να μην αναγνωρίσουν το μεγαλείο ενός τέτοιου παίκτη!

Ο Στεφ Κάρι είπε συγκεκριμένα: «Ήταν τρελό, ήταν η στιγμή του! Υπήρχαν πολλά... εκνευρισμένα χαμόγελα. Αλλά ήταν κάτι ξεχωριστό! Προτιμώ να τον βλέπω να σκοράρει, όταν δεν θα είμαστε εμείς στο παρκέ. Μια τέτοια στιγμή είναι αξιοσημείωτη! Κατά βάθος, είναι πολύ ωραίο να βλέπεις κάτι τέτοιο, παρόλο που χάσαμε. Στιγμές σαν αυτές σού υπενθυμίζουν πόσο σπουδαίος είναι! Απλά είναι άθλιο που ήταν εναντίον μας».

Ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε: «Ήταν τρομερό play. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ ακριβώς τι έγινε, μέχρι τώρα. Σκεφτόμουν πως πήγε το παιχνίδι. Είναι εκπληκτικός παίκτης, εκπληκτικός άνθρωπος, τον έβλεπα από μικρός. Έχει τρομερή καριέρα με το Μαϊάμι, έχει πάρει πρωταθλήματα. Όλοι τον σέβονται. Φεύγει, κάνοντας μια από τις καλύτερες σεζόν που έχω δει από κάποιον που αποσύρεται. Τον αγαπώ!».

Ο Στιβ Κερ συμπλήρωσε: «Όταν τον είδα να αφήνει την μπάλα, ήξερα πως θα μπει. Νομίζω πως είναι... γραφτό! Είναι η τελευταία του σεζόν κι ένα τέτοιο παιχνίδι γι' αυτόν είναι απίστευτο, ήταν φαινόμενο. Είναι Hall of Famer για κάποιο λόγο».

 

NBA Τελευταία Νέα