Θάντερ - Τζαζ 148-147
Απίστευτο ματς στην Οκλαχόμα, με τους Θάντερ να επικρατούν τελικά με 148-147 στη δεύτερη παράταση.
Ο Πολ Τζορτζ ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ντόνοβαν με καλάθι του, 1.6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.
Ο Γκραντ με γκολ-φάουλ έστειλε το ματς στην παράταση, ενώ εκεί ο Γκομπέρ υποχρέωσε τις δύο ομάδες να παίξουν άλλο ένα έξτρα πεντάλεπτο. Τελικά τη λύση έδωσε ο PG13 με το νικητήριο καλάθι στη δεύτερη παράταση.
Για τους νικητές που έφτασαν στο 38-20, ο Τζορτζ είχε 45 με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Ουέστμπρουκ μέτρησε 43 με 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Στον αντίποδα ο Μίτσελ είχε 38 και ο Γκομπέρ 26 πόντους και 16 ριμπάουντ
Every look at PG in the clutch! #ThunderUp pic.twitter.com/4VkaXi6qTL
— NBA (@NBA) 23 Φεβρουαρίου 2019
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

