Χάρντεν: «Απίθανο το ρεκόρ, αλλά έγινε από ανάγκη» (vid)

Χάρντεν: «Απίθανο το ρεκόρ, αλλά έγινε από ανάγκη» (vid)

Αντωνία Σπανού
Χάρντεν: «Απίθανο το ρεκόρ, αλλά έγινε από ανάγκη» (vid)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν μίλησε για την αναγκαιότητα που υπάρχει στους Ρόκετς να σκοράρει τόσο πολύ, γεγονός που έχει φέρει και το ρεκόρ που «τρέχει».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο ηγέτης του Χιούστον έχει πετύχει τουλάχιστον 30 πόντους σε 31 παιχνίδια και «κυνηγάει» τον Τσάμπερλεϊν που έχει το ρεκόρ των 65. Οι Ρόκετς έχουν ρεκόρ 21-10 όσο «τρέχει» αυτό το ρεκόρ, παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Πολ και Καπέλα.

«Το ρεκόρ είναι προφανώς απίθανο, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω εξαιτίας της κατάστασης μας. Είχαμε τραυματισμούς, παίκτες που έμπαιναν και έβγαιναν και τέτοια γεγονότα. Οπότε ξεκίνησε το ρεκόρ και τώρα είναι κάτι που συζητάμε. Αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Είναι κάτι που κάνω για να μας δώσω την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αυτό το προσωποκεντρικό στιλ πάντως δεν είναι κάτι που αρέσει σε όλους και η κριτική που δέχεται είναι μεγάλη.

«Nαι, την ακούω. Είναι δύσκολο να μην την ακούω, ειδικά στις μέρες μας. Υπάρχουν τα social media. Έχεις τους οπαδούς που διαβάζουν ότι γράφεται και με ρωτάνε γι' αυτό...

Προσπαθώ να μπλοκάρω την κριτική, αλλά είναι δύσκολο, ειδικά αν προέρχεται από έναν πρώην NBAer. Οπότε το κάνει πιο δύσκολο, αλλά προφανώς όλοι επιμένουν στην δικιά τους γνώμη».

Ο Χάρντεν πρόσφατα συμφώνησε με τον Κόμπι όταν εκείνος είπε, «δεν νομίζω ότι αυτό το στιλ μπάσκετ θα κερδίσει ποτέ πρωταθλήματα», ενώ σε παρόμοιο τόνο και η δήλωση του Πίπεν για τον Χάρντεν ότι δεν είναι ελκυστικό μπάσκετ επειδή ντριπλάρει και κρατάει την μπάλα τόσο πολύ.

Ενώ και ο Κάρι χωρίς να το ξέρει και φορώντας μικρόφωνο σε μια προπόνηση του All Star Game τόνισε ότι θα ήθελε ο «Μούσιας» να μοιράζει πιο πολύ την μπάλα, ενώ συνέχισε, «είναι ενδιαφέρον γιατί μιλούσα με τον Χάρντεν πίσω, προφανώς λέγοντας του καλά λόγια για όσα έχει κάνει», είπε ενώ μιλούσε με τον προπονητή των Μπακς. «Αυτό που είπε ήταν ότι αυτό είναι διασκεδαστικό, αλλά θέλει να παίξω διαφορετικά από το να παίζω με τον εαυτό μου ή να κάνω hero ball»

 

NBA Τελευταία Νέα