Μπακς: Ο Γιάννης μοιράζει και εκείνοι σκοράρουν! (pic)

Μπακς: Ο Γιάννης μοιράζει και εκείνοι σκοράρουν! (pic)

Αντωνία Σπανού
Μπακς: Ο Γιάννης μοιράζει και εκείνοι σκοράρουν! (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος πασέρ στους Μπακς και εκείνος που συνεργάζεται περισσότερο είναι ο Μπρόγκντον.

Η σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ με την φανέλα, φυσικά, των Μπακς είναι εξαιρετική και ο «Greek Freak» πρωταγωνιστεί για την ομάδα του και όχι μόνο. Το όνομα του είναι για τα καλά στην συζήτηση για τον MVP, ενώ τα «Ελάφια» είναι η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ και βρίσκονται και στην κορυφή της Περιφέρειας του.

Εκτός από πρώτος σκόρερ των Μπακς ο Γιάννης είναι πρώτος και σε ασίστ έχοντας 6 κατά μέσο όρο. Έχει αποκαλύψει πολλές φορές ότι σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δίνει η αντίπαλη άμυνα και να ψάχνει πάντα την καλύτερη επιλογή.

Όσες ομάδες επιλέξουν να τον παίξουν με διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα, πρακτική που είναι και η πιο συνηθισμένη, του δίνουν την επιλογή να μοιράσει την μπάλα στους συμπαίκτες του για να φτιάξει παιχνίδι. Εκείνος πάντως που συνεργάζεται πιο πολύ ο Γιάννης και έχουν παραλήπτη οι περισσότερες ασίστ του είναι ο Μπρόγκτον με 75, ενώ ακολουθεί ο Λόπεζ με 49. Την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει ο Μίντλετον με 39, ενώ 7 συμπαίκτες του έχουν δεχθεί ασίστ από τον Αντετοκούνμπο.

Γιάννης – Μπρόγκντον: 75

Γιάννης – Λόπεζ: 49

Γιάννης – Μίντλετον: 39

Γιάννης -Μπλέντσο: 37

Γιάννης – Σνελ: 35

Γιάννης – Ιλιασόβα:18

Γιάννης – Κόνατον: 18

Αναλυτικά:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα