ΝΒΑ: Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν έκανε tampering για τον Σίμονς

Gazzetta team
ΝΒΑ: Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν έκανε tampering για τον Σίμονς

bet365

Το ΝΒΑ εξέτασε τα λεγόμενα του Μάτζικ Τζόνσον για τον Μπεν Σίμονς και κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν παρενέβησαν οι κανόνες της λίγκας.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Μπεν Σίμονς είχε εκφράσει την επιθυμία να προπονηθεί μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον στο τέλος της σεζόν, με τον πρόεδρο των Λέικερς να δηλώνει πως είναι απολύτως λογικό ο παίκτης των Σίξερς να θέλει να μάθει από τον καλύτερο.

Όλα άρχισαν, όταν ο τζένεραλ μάνατζερ των Σίξερς, Έλτον Μπραντ, είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Ο Ρομπ Πελίνκα (gm των Λέικερς) με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Σίμονς ήθελε να μιλήσει με Hall of Famers και ο Μάτζικ ήταν στη λίστα του. Ζήτησε την άδεια και είπα όχι».

Η ομάδα του Λος Άντζελες, μάλιστα, είχε βγάλει και ανακοίνωση επί του θέματος: «Για να το ξεκαθαρίσουμε, τον προηγούμενο Νοέμβριο, οι Σίξερς έστειλαν ένα email στους Λέικερς, ρωτώντας αν οι Σίμονς μπορούσε να μιλήσει με τον Τζόνσον για την Hall of Fame καριέρα του. Μετά από αυτό, ο Πελίνκα κάλεσε τον Μπραντ και τού είπε ότι ο Μάτζικ μπορεί να το κάνει αυτό, μόνο αν οι Σίξερς έδιναν την γραπτή τους άδεια. Εκεί τελείωσε το θέμα».

Το ΝΒΑ εξέτασε όλες τις εκδοχές και κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξε πουθενά προσπάθεια για tampering (σ.σ. ο κανονισμός να μην ανακατεύονται παίκτες/παράγοντες στις ανταλλαγές). «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι δηλώσεις του Μάτζικ Τζόνσον για τον Μπεν Σίμονς δεν συνιστούν tampering. Οι Σίξερς επιδίωξαν επαφή με Λέικερς, ζητώντας ένα meeting μεταξύ του Τζόνσον και του Σίμονς. Αμφότερες οι ομάδες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή η συνάντηση δεν είχε νόημα αυτή τη στιγμή, αλλά σε αυτό το πλαίσιο, η απάντηση του Τζόνσον σε μέσα ενημέρωσης αναφορικά με τον Σίμονς δεν παραβαίνει τους κανόνες του πρωταθλήματος».

 

NBA Τελευταία Νέα