NBA All-Star Game 2019: Χωρίς Ντόντσιτς-Ρόουζ οι «ρεζέρβες»! (pics)

Νίκος Καρφής
NBA All-Star Game 2019: Χωρίς Ντόντσιτς-Ρόουζ οι «ρεζέρβες»! (pics)

bet365

To NBA ανακοίνωσε τις «ρεζέρβες» του All-Star Game της Σάρλοτ και δεν υπάρχουν στη λίστα τα ονόματα του Λούκα Ντόντσιτς και του Ντέρικ Ρόουζ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και σούπερ αποδόσεις στη Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Γνωστές έγιναν οι reserves από Ανατολή και Δύση για το All Star Game.

Όσον αφορά την ανατολική περιφέρεια, στην γιορτή των κορυφαίων θα βρεθούν οι Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς, 2η παρουσία), Μπλέικ Γκρίφιν (Πίστονς, 6η παρουσία), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς, 5η παρουσία), Κρις Μίντλετον (Μπακς, 1η παρουσία), Μπεν Σίμονς (Σίξερς, 1η παρουσία), Βίκτορ Ολαντίπο (2η παρουσία, αλλά χάνει όλη τη σεζόν και δεν θα παίξει) και Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ, 1η παρουσία).

Οι starters που προέκυψαν από την Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Καουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), Κεμπά Ουόκερ (Χόρνετς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς, αρχηγός)

Στον αντίποδα από την δυτική περιφέρεια θα συμμετέχουν οι Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς, 6η παρουσία), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς, 1η παρουσία), Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς, 4η παρουσία), Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς, 5η παρουσία), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ, 8η παρουσία), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς, 7η παρουσία), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Μινεσότα, 2η παρουσία).

Οι starters που προέκυψαν από τη Δύση: Στέφ Κάρι (Oυόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Oυόριορς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς, αρχηγός)

Λούκα Ντόντσιτς και Ντέρικ Ρόουζ, οι οποίοι ήταν δύο εκ των αγαπημένων των φιλάθλων (όπως αποκαλύφθηκε στην ψηφοφορία) δεν θα καταφέρουν να παίξουν στο All Star Game για φέτος.

Οι ρεζέρβες επιλέχθηκαν από τους 30 προπονητές του ΝΒΑ και θα μπουν σε μια «δεξαμενή» μαζί με τους 8 βασικούς (εκτός Γιάννη και ΛεΜπρόν που είναι οι αρχηγοί). Αυτοί οι δύο θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους, με τον «βασιλιά» να επιλέγει πρώτος. Φυσικά αυτό θα γίνει σε live σύνδεση (για πρώτη φορά στην ιστορία).

Στην αρχή θα διαλέξουν τους «βασικούς» και μετά θα φτιάξουν και τους... πάγκους τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα