Καρφί Πέλικανς: «Κανείς δεν θα μας υποδείξει πως θα γίνει η ανταλλαγή» (pic)

Νίκος Καρφής
Καρφί Πέλικανς: «Κανείς δεν θα μας υποδείξει πως θα γίνει η ανταλλαγή» (pic)

bet365

O Άντονι Ντέιβις είναι το πιο hot όνομα των τελευταίων ωρών με την ανταλλαγή που ζήτησε από τους Πέλικανς, με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης να τονίζει πως κανείς δεν πρόκειται να τους υποδείξουν πως θα γίνει το trade.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Aνταλλαγή ζήτησε ο Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς και τα... όργανα άρχισαν, αφού Νικς και Λέικερς ετοιμάζουν να κάνουν πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Η κατάσταση δυσαρεστεί την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, η οποία με ανακοίνωσε τόνισε πως κανείς και καμιά άλλη ομάδα δεν πρόκειται να τους υποδείξει τον τρόπο που θα γίνει η συμφωνία

«Το Σαββατοκύριακο, oι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Άντονι Ντέιβις μας είπαν πως ο πελάτης δεν θέλει να επεκτείνει τη συνεργασια του μαζί μας και ζήτησε ανταλλαγή. Αυτό μας απογοητεύει, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να φτάσει στο πρωτάθλημα, να φέρει τίτλο στη Νέα Ορλεάνη. Η ανταλλαγή θα πρέπει να είναι προς όφελος της ομάδας μας και δεν πρόκειται να μας την υποδείξει κανείς άλλος εκτός συλλόγου. Ζητήσαμε από το ΝΒΑ να επιληφθεί της κατάστασης και να είναι αυστηρή αναφορικά με το θέμα του tampering στο trade που θα γίνει»

Το tampering είναι η προσπάθεια κάποιας ομάδας ή παίκτη να... πλευρίσουν με σκοπό να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν άλλο παίκτη, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο από άλλη ομάδα.

Για αυτή την τακτική έχουν εισπράξει κατηγορίες τόσο οι Λέικερς, όσο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

 

NBA Τελευταία Νέα