Ίρβινγκ: «Πρωτάθλημα ή τίποτα!»

Ίρβινγκ: «Πρωτάθλημα ή τίποτα!»

Νίκος Καρφής
Ίρβινγκ: «Πρωτάθλημα ή τίποτα!»

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε δηλώσει πως οι νέοι παίκτες των Σέλτικς δεν ξέρουν από πρωταθλητισμό, τονίζοντας πως αυτό το είπε πάνω στη δίψα που έχει να πετύχει στη Βοστώνη.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Μετά το ματς κόντρα στους Μάτζικ, ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε τονίσει πως οι νέοι παίκτες των Σέλτικς δεν ξέρουν τι θα πει πρωταθλητισμός, αλλά με νεες δηλώσεις του εξήγησε πως όσα είπε είναι εξαιτίας της δίψας που έχει να νικά, να παίρνει πρωταθλήματα.

«Ποτέ δεν θέλω να έρχομαι από ένα μέρος που σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν θες να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Μπορεί να έρχομαι και να λέω πράγματα εδώ πέρα. Όμως θέλω να κερδίζω σαν τρελός. Είχα ζητήσει ανταλλαγή απο τους Καβς και ήρθα εδώ στη Βοστώνη γιατί πίστευα σε αυτόν τον οργανισμό και ήθελα αυτοί οι νέοι παίκτες που έχει να πετύχουν. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σαν ομάδα. Πρωτάθλημα ή τίποτα Αυτό είναι το σκεπτικό. Μερικές φορές αυτό με κάνει να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου», ήταν τα λόγια του Uncle Drew που προσπαθεί συνεχώς με δηλώσεις του να ξυπνήσει την ομάδα του και να παίξει σύμφωνα με τις προσδοκίες που είχαν όλοι από την αρχή της σεζόν.

Οι Κέλτες βρίσκονται στην 5η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 25-17.

 

NBA Τελευταία Νέα