Αποθέωσε Ουίλιαμσον ο Κάρτερ! (vids)

Αποθέωσε Ουίλιαμσον ο Κάρτερ! (vids)

Νίκος Καρφής
Αποθέωσε Ουίλιαμσον ο Κάρτερ! (vids)

bet365

Ο σπουδαίος Βινς Κάρτερ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αστέρα του NCAA και φαβορί για το Νο.1 του draft του 2019, Ζάιον Ουίλιαμσον.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπάγερν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον κάνει πράματα και θάματα με το Ντιουκ στο NCAA και αυξάνει τις πιθανότητες να είναι στο Νο.1 του draft του 2019.

Για τον αστέρα των Blue Devils μίλησε και ο τεράστιος Βινς Κάρτερ (είχε παίξει στο Νorth Carolina πριν πάει στο ΝΒΑ), αποθεώνοντας τον και λέγοντας πως έχει έτοιμο σώμα για το ΝΒΑ από τώρα

«Είναι έτοιμος για ΝΒΑ. Ένα πράγμα που έμαθα στη λίγκα, είναι πως υπάρχουν πολλοί αθλητικοί παίκτες σαν εμένα. Τι άλλο θα έπρεπε να δώσω; Όλοι έλεγαν πως «κοιτάξτε μπορεί να καρφώσει», αλλά τώρα όταν έχεις παίκτη που καρφώνει εντυπωσιακά, όλοι στέκονται στο τι άλλο μπορεί να κάνει. Ο Ουίλιαμσον είναι είναι απίστευτα αθλητικός. Έχει σώμα έτοιμο για ΝΒΑ. Πρέπει να πάρει το χρόνο του, να εξελίξει το παιχνίδι του. Όταν πας στο ΝΒΑ υπάρχουν πολλά... κτήνη. Αλλά ο Ζάιον είναι και αυτός ένα κτήνος όπως βλέπουμε όλοι», ανέφερε ο κορυφαίος dunker όλων των εποχών.

Mάλιστα ο Ζάιον έκανε ρεκόρ καριέρας χθες με 30 πόντους στο ματς με το Wake Forest.

 

NBA Τελευταία Νέα