Νετς - Λέικερς 115-110

Φώτης Καρακούσης
Νετς - Λέικερς 115-110

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στο Μπρούκλιν με τους Νετς να επικρατούν των Λέικερς του και πάλι εξαιρετικού ΛεΜπρόν με 115-110 και να συνεχίζουν την... μάχη τους για τα playoffs.

Τρεις ήττες πίσω από την 8η θέση που οδηγεί στα playoffs της Ανατολής βρίσκονται οι Νετς μετά την σημερινή μεγάλη τους νίκη επί των Λέικερς με 115-110. Ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο ξεχώρισαν οι αντιδράσεις του κόσμου. Μπορεί το παιχνίδι να διεξήχθη στο Μπρούκλιν, ωστόσο οι Λιμνάνθρωποι εννοείται λόγω ΛεΜπρόν, όχι απλά είχαν πολλούς φίλους τους στις εξέδρες, αλλά στο τέλος φαινόταν ο περισσότερος κόσμος να τους υποστηρίζει, πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο για αγώνα του NBA. Ειδικά στο τέλος όπου οι «γηπεδούχοι» εκτελούσαν βολές, ακουγόντουσαν αποδοκιμασίες, με την μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων να δείχνουν την προτίμησή τους στην ομάδα του Λος Άντζελες. Αυτό ωστόσο δεν τους πτόησε και έτσι πήραν την μεγάλη νίκη.

Μια νίκη που τους έφτασε στο 14-18 και πλέον βρίσκονται 3 ήττες πίσω από την 8η θέση. Όσον αφορά τους Λέικερς παρέμειναν στην 4η θέση της Δύσης με 18-13, αλλά μπορεί να τους φτάσουν οι Μπλέιζερς που έχουν 17-13. Στα του αγώνα οι Νετς ήταν συνεχώς μπροστά και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι, ωστόσο στο τέλος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν να μειώσουν μέχρι και τους 3 πόντους, αλλά ως εκεί. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ράσελ με 22 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χάρις με 19, Ντινγουάιντι με 18 και Τζέφερσον με 17. Για τους ηττημένους απολαυστικός ήταν και πάλι ο ΛεΜπρόν έχοντας 36 πόντους , 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Μπολ να ακολουθεί με 23 και τον Κούζμα να έχει 22.

 

NBA Τελευταία Νέα