Μάβερικς - Χοκς 114-107

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Χοκς 114-107

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικός, οι Μάβερικς επικράτησαν των αξιόμαχων Χοκς με 114-107 και συνεχίζουν να βρίσκονται σε τροχιά playoffs.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο από την πρώτη του κιόλας χρονιά στο NBA ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ έχει αναλάβει τα καλά το ρόλο του ηγέτη στους Μάβερικς και τα πηγαίνει εξαιρετικά πραγματοποιώντας την μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη. Τελευταία του παράσταση κόντρα στους Χοκς, όπου και οδήγησε τους καουμπόηδες στη νίκη με 114-107. Μια νίκη ου τους έφερε στο 15-11 και τους κράτησε σε τροχιά playoffs με τα... γεράκια να πέφτουν στο 6-21 και να μην έχουν έτσι και αλλιώς ελπίδες για κάτι παραπάνω ούτε και φέτος.

Στα τους αγώνα η ομάδα της Ατλάντα παρότι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον πάλεψε και με το παραπάνω και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και έκαναν δικό τους το ροζ φύλλο αγώνα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπάρνες με 25 πόντους, ενώ ο Ντόντσιτς είχε 24, κατεβάζοντας επίσης και 10 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 6 ασίστ, με τον Μπαρέα να ακολουθεί με 18. Για τους ηττημένους ο Γιανγκ είχε 24, ο Μπαζεμορ 22 και ο Ουέρτερ 19, ενώ ο Ντόρσεϊ αγωνίστηκε για 12 λεπτά πετυχαίνοντας 4 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα