Μπάτλερ: «Ο Εμπίντ είναι ο καλύτερός μας παίκτης»!

Μπάτλερ: «Ο Εμπίντ είναι ο καλύτερός μας παίκτης»!

Gazzetta team
Μπάτλερ: «Ο Εμπίντ είναι ο καλύτερός μας παίκτης»!

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ νιώθει κάπως... παραγκωνισμένος με την άφιξη του Τζίμι Μπάτλερ στους Σίξερς, αλλά ο Αμερικανός συμπαίκτης του είναι στο πλευρό του.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις.

Ο Καμερουνέζος ψηλός εξέφρασε πρόσφατα την δυσαρέσκειά του με έμμεσο τρόπο για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Μπρετ Μπράουν, με την έλευση του Τζίμι Μπάτλερ.

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ερωτηθείς γι' αυτό, απάντησε: «Ξέρω που είναι η καρδιά του. Θέλει να κερδίζει. Είναι κάτι καινούργιο τόσο για τον ίδιο, όσο και για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα. Είμαστε, όμως, εντάξει. Ξέρω πως θέλει να κερδίζει και να παίξει κόντρα στους Πίστονς. Ο προπονητής δεν τον άφησε να αγωνιστεί. Τον χρειαζόμαστε, αλλά θέλει λίγη ξεκούραση. Κάνει πολλά και στις δύο μεριές του παρκέ για την ομάδα. Είναι ο καλύτερός μας παίκτης. Μπορώ να καταλάβω τον λόγο που νιώθει ενοχλημένος. Είναι σημαντικός για εμάς και πρέπει να βρούμε τρόπους, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα είναι διαρκώς χαρούμενος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα