Ίρβινγκ: «Θα είμαι καλά» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ίρβινγκ: «Θα είμαι καλά» (vid)

bet365

Ο Ίρβινγκ έδειξε να τραυματίζεται στον ώμο του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τους Νικς, εμφανίστηκε με πάγο μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν φάνηκε ανήσυχος μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ίρβινκγ με 3:34 να μένουν στο ρολόι πέρασε στον πάγκο, αφού έδειξε κάτι να τον ενοχλεί στον ώμο του. Μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε με πάγο, αλλά ο ίδιος καθησύχασε άπαντες λέγοντας ότι είναι καλά.

«Ήταν ένα περίεργο play στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν ξέρω τι έγινε. Είναι σαν κάποιος να με τράβηξε καθώς προσπαθούσα να πάρω την μπάλα και να την πασάρω στον Μάρκους για τρίποντο. Κάτι με έπιασε στον ώμο μου. Θα είμαι καλά».

Παράλληλα σχολίασε ξανά και την νίκη της ομάδας του κόντρα στους Νικς, από τους οποίους είχαν χάσει δύο εβδομάδες πριν και ότι θέλει η ομάδα του να συνεχίσει να χτίζει το σερί της.

«Απλά διασκεδάζαμε με το να κοβ@@με μερικούς κ@@@υς». Πρέπει, πραγματικά πρέπει. Πρέπει να νιώθεις ανταγωνιστικά, πρέπει να βγάζεις τον καλύτερο του εαυτό. Και ο τρόπος που παίζεις εσύ ορίζει και τον αντίπαλο. Είτε σε ακολουθεί, είτε σε υπερβαίνει, είτε δεν κάνει τίποτα και παραδίνεται».

 

NBA Τελευταία Νέα