Ντουράντ: «Τοξικό το περιβάλλον γύρω από τον ΛεΜπρόν»!

Gazzetta team
Ντουράντ: «Τοξικό το περιβάλλον γύρω από τον ΛεΜπρόν»!

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ εξήγησε τους λόγους που δεν θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, κάνοντας λόγο για... «τοξικό περιβάλλον» γύρω από τον «βασιλιά» του ΝΒΑ.

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μιλώντας στο Bleacher Report αναφορικά με τον ΛεΜπρόν ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια ομάδα μαζί του.

«Για να παίξεις στην ίδια ομάδα με τον ΛεΜπρόν, εξαρτάται από τι παίκτης είσαι! Για παράδειγμα αν είσαι όπως ο Κάιλ Κόρβερ, τότε ναι. Έχει νόημα. Ο Κόρβερ ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν το νούμερο 1. Με τον ΛεΜπρόν ταίριαζε ιδανικά γιατί ήξερε ότι θα έμενε στο τρίποντο αμαρκάριστος και θα μπορούσε να σουτάρει» σχολίασε αρχικά ο Κέβιν Ντουράντ και συνέχισε:

«Όμως αν είσαι όπως ο Καουάι, τότε δεν έχει νόημα να παίξεις μαζί του. Ο Λέοναρντ για παράδειγμα θέλει να έχει τη μπάλα στα χέρια του, να «τρέχει» τα συστήματα, να ποστάρει και γενικά να ηγείται της ομάδας του. Άλλο παράδειγμα. Ο Κέβιν Λοβ έπρεπε να αλλάξει τελείως τον τρόπο παιχνιδιού του για να χωρέσει και να παίξει μαζί με τον ΛεΜπρόν. Και μόνο γι' αυτόν τον λόγο του αξίζει μεγαλύτερο credit. Το ίδιο ισχύει και για τον Κρις Μπος. Ο ΛεΜπρόν θέλει δίπλα του παίκτες που ξέρουν μπάσκετ και πώς μπορούν να αλλάξουν πράγματα, όπως επίσης και καλούς σουτέρ. Το να έχει πολλούς νέους είναι δύσκολο. Θέλει να έχει τη μπάλα και να δημιουργεί καταστάσεις, τόσο για εκείνον, όσο και για τους συμπαίκτες του».

Και κατέληξε κάνοντας λόγο για τα media που είναι συνέχεια μαζί του: «Έχει πολλούς φίλους και θαυμαστές στα media. Όλοι πέφτουν πάνω του, ακόμα και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι! Εδώ είμαστε για να παίζουμε μπάσκετ. Μπορώ απόλυτα να καταλάβω όλους όσους δεν θέλουν να βρεθούν σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον! Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που όλοι δίνουν τόσο μεγάλη σημασία σε αυτό! Δεν φταίει ο ΛεΜπρόν γι' αυτό που γίνεται αλλά όλοι όσοι τον υποστηρίζουν τόσο θερμά στα media. Γι' αυτό φύγετε και αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ!»

 

NBA Τελευταία Νέα