Τραυματισμός για τον Γκάρι Χάρις στους Νάγκετς

Τραυματισμός για τον Γκάρι Χάρις στους Νάγκετς

Gazzetta team
Τραυματισμός για τον Γκάρι Χάρις στους Νάγκετς

bet365

Ο Γκάρι Χάρις τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και άπαντες στο Ντένβερ περιμένουν να μάθουν το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις.

Ο γκαρντ των Νάγκετς τραυματίστηκε στο πρώτο 12λεπτο του αγώνα με τους Ράπτορς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ματς και να μην επιστρέψει ποτέ. Φυσικά θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί το διάστημα που θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Ήταν απαίσιο αυτό που έγινε και οι σκέψεις μας είναι με τον Γκάρι. Θα δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του αλλά ελπίζουμε να είναι το συντομότερο δυνατόν κοντά μας. Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς που κάνουμε φέτος και η απώλειά του είναι μεγάλη» σχολίασε ο τεχνικός του Ντένβερ, Μάικ Μαλόουν.

Μάλιστα ο Χάρις είχε χάσει και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και το γεγονός αυτό τον... εξόργισε: «Είναι πολύ θυμωμένος που χτύπησε ξανά» συμπλήρωσε ο Μαλόουν. Ο γκαρντ των Νάγκετς μετράει φέτος κατά μέσο όρο 17,3 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα