Η τεράστια εμφάνιση του Ρόουζ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Η τεράστια εμφάνιση του Ρόουζ (vid)

bet365

Ασταμάτητος ο Ντέρικ Ρόουζ στο ματς με τους Τζαζ, με τον έμπειρο γκαρντ να βάζει 50 πόντους και να πετυχαίνει ρεκόρ καριέρας.

Το 2011 έδειχνε να τα έχει όλα στα πόδια του, καθώς μόλις στα 23 του χρόνια είχε καταφέρει να αναδειχθεί MVP στο NBA πραγματοποιώντας μαγικές εμφανίσεις με τους Μπουλς και δεν ήταν λίγοι όσοι έλεγαν πως το Σικάγο βρήκε τον νέο του Τζόρνταν. Δυστυχώς όμως τόσο για τους «ταύρους», όσο κυρίως για τον Ντέρικ Ρόουζ η συνέχεια δεν ήταν ίδια, καθώς ο παίκτης αντιμετώπισε σοβαρούς τραυματισμούς.

Τραυματισμούς που τον έφτασαν κοντά ακόμα και στο να τελειώσει την καριέρα πριν καν φτάσει τα 30 χρόνια ζωής του. Ο ίδιος πάντως δεν το έβαλε κάτω και φαίνεται να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό αγωνιζόμενος στους Τίμπεργουλβς. Κόντρα στους Τζαζ μάλιστα όχι απλά τον βρήκε, αλλά έκανε και ρεκόρ καριέρας πετυχαίνοντας 50 πόντους.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος γκαρντ αγωνίστηκε για 41 λεπτά και πέτυχε 50 πόντους με 15/24 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 8/11 βολές. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς κατέβασε 4 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και έριξε και 1 τάπα. Στο τέλος μετά την μαγική του αυτή παράσταση που συνδυάστηκε και με νίκη της ομάδας του, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, σκεπτόμενος λογικά τι έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει και πάλι όχι απλά να παίζει, αλλά να... μαγεύει τους πάντες.

 

NBA Τελευταία Νέα