Ο Ρόντο... έπαθε Τζέι Αρ Σμιθ! (vids)

Ο Ρόντο... έπαθε Τζέι Αρ Σμιθ! (vids)

Νίκος Καρφής
Ο Ρόντο... έπαθε Τζέι Αρ Σμιθ! (vids)

bet365

Σε μια φάση που σίγουρα ξυπνά δυσάρεστες μνήμες στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Ραζόν Ρόντο ενώ είχε ένα εύκολο δίποντο για να μειώσει στα τελευταία δευτερόλεπτα του Λέικερς-Σπερς, επέλεξε να... ντυθεί κατά κάποιο τρόπο Τζέι Αρ Σμιθ.

Οι... εφιάλτες του Τζέι Αρ Σμιθ επέστρεψαν για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Όλοι θυμούνται το τραγικό λάθος του Σμιθ στο Game 1 των περσινών τελικών, τότε που ο γκαρντ των Καβς κόλλησε, δεν σούταρε και έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Τελικά το ματς πήγε στην παράταση και εκεί νίκησαν οι Ουόριορς.

Μάντσεστερ Γ. – Εβερτον με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μάλλον ο Ραζόν Ρόντο θα... ζήλεψε τα καμώματα του Σμιθ.

Ο γκαρντ των Λέικερς είχε την ευκαιρία να βάλει το ευκολότερο καλάθι της ζωής του, με το σκορ στο 108-105 στο Σπερς-Λέικερς, αλλά επέλεξε να μην τελειώσει τη φάση και παραλίγο να κάνει βήματα.

Τελικά η μπάλα πήγε στον ΛεΜπρόν και αυτός για άλλη μια φορά φέτος κόντρα στους Σπερς δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Μερικοί θα πουν πως ο Ρόντο σκέφτηκε πως χρειαζόταν τρίποντο για ισοφάριση, αλλά αν έβαζε το δίποντο θα πήγαινε στον πόντο το ματς και οι Λέικερς είχαν χρόνο για την ανατροπή.

 

NBA Τελευταία Νέα