Χόρνετς-Μπακς 112-113

Gazzetta team
Χόρνετς-Μπακς 112-113

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εξαιρετικός, πετυχαίνοντας και τις νικητήριες βολές στο τέλος, οι Μπακς πέρασαν από την Σάρλοτ επικρατώντας των Χόρνετς με 113-112.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους Μπακς, με τα... ελάφια να επικρατούν των Χόρνετς στην Σάρλοτ με 113-112, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ήταν εξαιρετικός στην πρώτη του επίσημη παράσταση για φέτος, καθώς είχε 25 πόντους, 18 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ με το σκορ να είναι στο 112-111 για τους γηπεδούχους, πήγε στις βολές 22 δεύτερα πριν το τέλος και παρότι ως εκείνη στην στιγμή δεν ήταν εύστοχος, κατάφερε να βάλει και τις δύο να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Μια νίκη που η αλήθεια είναι πως ήρθε πιο δύσκολα από όσο αρχικά φαινόταν, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν από την αρχή την διαφορά και να δείχνουν έτοιμοι για άνετο διπλό. Οι γηπεδούχοι με τον εντυπωσιακό Ουόλκερ ανέβασαν την απόδοσή τους και στο τέλος βρέθηκαν μια ανάσα από την πλήρη ανατροπή, αλλά ο Γιάνναρος δεν τους άφησε.

Πρώτος σκόρερ για τα... ελάφια ο Αντετοκούνμπο με 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μίντλετον με 19, Μπλέντσο με 17 και Λόπεζ με 14. Για τους ηττημένους ο Ουόλκερ ήταν εντυπωσιακός σταματώντας στους 41 πόντους και τον ακολούθησε ο Μονκ που είχε 18 και ένα σημαντικό τρίποντο που μείωσε την διαφορά στον πόντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα