O Γκριν αποκάλυψε γιατί δεν έκανε ποτέ trash talking στον Τιμ Ντάνκαν

Αντωνία Σπανού
O Γκριν αποκάλυψε γιατί δεν έκανε ποτέ trash talking στον Τιμ Ντάνκαν

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ένας από τους πιο… εκνευριστικούς παίκτες στο ΝΒΑ με το trash talk που κάνει, αλλά στον Τιμ Ντάνκαν αυτό δεν πέρασε ποτέ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το trash talk που κάνει προέβη ο Ντρέιμοντ Γκριν. Αν και θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο στο ΝΒΑ υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που τα έχει βρει σκούρα. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές είναι του Τιμ Ντάνκαν.

«Εκείνος που ποτέ δεν χαράμισα τα… λόγια μου;Ο Τιμ Ντάνκαν. Όταν ήμουν ρούκι προσπάθησε να κάνω trash talk σε εκείνον και ήταν λες και ένα δέντρο με κοιτούσε. Καμία έκφραση.

Και είπα, ‘εντάξει τέλειωσε’. Δεν του μίλησα ποτέ ξανά.

Μετά από αυτό κάθε φορά που έπεφτε ήμουν ο πρώτος που έτρεχα να τον βοηθήσω, σαν να ήμουν συμπαίκτης του.

Επίσης προσπάθησα να το κάνω και στον Κόμπι νομίζω την δεύτερη σεζόν μου. Σε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε ο Μαρκ Τζάκσον με έβαλε να τον μαρκάρω και τον σταμάτησα σε μια φάση.

Κάτι του είπα και με κοίταξε σαν να ήμουν τρελός και είπε,’αυτό που έχασα δεν έχει να κάνει καθόλου με εσένα. Κάτσε κάτω’, και σκέφτομαι, ‘Γαμ@@ο είμαι εκτός’».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα