Παραμένει αμφίβολος για την πρεμιέρα ο Ουέστμπρουκ

Παραμένει αμφίβολος για την πρεμιέρα ο Ουέστμπρουκ

Παραμένει αμφίβολος για την πρεμιέρα ο Ουέστμπρουκ

bet365

Οι Θάντερ αντιμετωπίζουν τους Ουόριορς στην πρεμιέρα της regular season όμως η συμμετοχή του Ράσελ Ουέστμπρουκ στον αγώνα με τους πρωταθλητές παραμένει αμφίβολη.

Επιστροφή χρημάτων* στο Χίμκι – Ολυμπιακός και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τον περασμένο μήνα ο Ουέστμπρουκ υποβλήθηκε σε καθαρισμό στο δεξί γόνατο έπειτα από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στις τελευταίες ατομικές προπονήσεις και οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως θα επρόκειτο να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Έτσι ο εκρηκτικός γκαρντ έχει χάσει τους αγώνες της preseason ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στην πρεμιέρα με τους Γκόλντεν Στέιτς Ουόριορς στην έδρα των πρωταθλητών. «Κάθε μέρα που περνάει νιώθει όλο και καλύτερα. Δεν θέλω να πω αν θα παίξει ή όχι... Κατανοώ ότι θέλετε να μάθετε όμως θα ληφθούν πολλά πράγματα υπόψη πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση» εξήγησε ο κόουτς των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν.

Πρόσφατα, άλλωστε, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε επιστρέφει στη δράση, με τον παίκτη των Θάντερ να τον ρωτάει τι γράφει ο Τύπος και στη συνέχεια να.. σκάει ένα χαμόγελο επιβεβαίωσης.

 

NBA Τελευταία Νέα