Ντουράντ: «Το Σιάτλ είναι πόλη του μπάσκετ και πρέπει να έχει ομάδα!»

Ντουράντ: «Το Σιάτλ είναι πόλη του μπάσκετ και πρέπει να έχει ομάδα!»

Gazzetta team
Ντουράντ: «Το Σιάτλ είναι πόλη του μπάσκετ και πρέπει να έχει ομάδα!»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» με το Σιάτλ μιας και ήταν η ομάδα που τον επέλεξε στο draft και όπως είπε η πόλη αξίζει να έχει μια ομάδα στο ΝΒΑ!

Μιλώντας στο ESPN, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είπε ότι «το Σιάτλ είναι πόλη του μπάσκετ. Πιστεύω ότι αξίζει να έχει μια ομάδα στο ΝΒΑ. Όπως έχουν οι Ουόριορς και οι Λέικερς, έτσι ακριβώς και το Σιάτλ. Υπάρχει η δίψα μέσα στην κοινωνία της πόλης. Θεωρώ ότι τελικά δεν θα αργήσουμε να δούμε μια ομάδα».

Ο Ντουράντ είχε επιλεγεί στο νούμερο 2 του draft το 2007 από τους Σόνικς ωστόσο πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο μία σεζόν στο Σιάτλ. Και αυτό διότι ο -καινούργιος τότε- ιδιοκτήτης της ομάδας, Κλέι Μπένετ μετέφερε ολόκληρο τον οργανισμό στην Οκλαχόμα: «Δεν ήταν στο χέρι μου να παραμείνουμε εκεί, αλλά πάντα σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν και εφόσον είχαμε παραμείνει τελικά. Παρόλα αυτά πέρασα υπέροχα χρόνια στην Οκλαχόμα αν και πάντα θα με συνδέει κάτι με το Σιάτλ» κατέληξε ο «Durantula».

Στο ίδιο μήκους κύματος και οι δηλώσεις του Στιβ Κερ: «Το Σιάτλ είναι πόλη του μπάσκετ. Είχα παίξει εκεί και τελικούς ΝΒΑ όταν αγωνιζόμουν στους Σικάγο Μπουλς. Είναι κρίμα να μην υπάρχει μια ομάδα εκεί. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε και πάλι στο πρωτάθλημα τους Σόνικς».

 

NBA Τελευταία Νέα