Ντουράντ: «Θα είμαι ειλικρινής στην free agency»

Ντουράντ: «Θα είμαι ειλικρινής στην free agency»

Gazzetta team
Ντουράντ: «Θα είμαι ειλικρινής στην free agency»

bet365

O Kέβιν Ντουράντ βγαίνει στην αγορά των free agents το επόμενο καλοκαίρι και ανέφερε πως θα είναι ξεκάθαρος από την αρχή σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του.

Ο KD θα είναι το πιο «καυτό» όνομα του επόμενου καλοκαιριού όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τους Ουόριορς και δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει την κατάσταση: «Θα είμαι ειλικρινής. Ήμουν ειλικρινής με την προηγούμενη απόφασή μου (σ.σ. όταν άφησε τους Θάντερ για το Γκόλντεν Στέιτ), δεν ντράπηκα να πω γιατί αποφάσισα να αλλάξω ομάδα αφού δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν έκανα τίποτα... παράνομο, αν με καταλαβαίνετε...

Αυτό ακριβώς έγινε την πρώτη φορά. Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι πήρα την τέλεια απόφαση και έπρεπε να την στηρίξω. Όταν οι άνθρωποι δεν ξέρουν καταστάσεις, βγάζουν εύκολα συμπεράσματα και πάντα θα κάνουν εικασίες. Το αντιμετώπισα στο παρελθόν... Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής γίνεται, αυτό θα κάνω και τώρα. Δεν θα αποκαλύψω στον κόσμο τι σκέφτομαι. Ξέρω ότι θα έλθουν ερωτήσεις. Όλα έχουν να κάνουν με το που θέλω να παίζω μπάσκετ».

 

NBA Τελευταία Νέα