O Άντονι Ντέιβις στον σούπερ μάνατζερ του ΛεΜπρόν! (pic)

O Άντονι Ντέιβις στον σούπερ μάνατζερ του ΛεΜπρόν! (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
O Άντονι Ντέιβις στον σούπερ μάνατζερ του ΛεΜπρόν! (pic)

bet365

Τα χέρια με τον Ριτς Πολ έδωσε ο Άντονι Ντέιβις, ψάχνοντας έτσι καλύτερα deal για την καριέρα του, έχοντας μάλιστα μπροστά του κι ένα καλοκαίρι που είτε θα... ρίξει άγκυρα στη Νέα Ορλεάνη είτε θα ανοίξει πανιά για άλλες πολιτείες.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ριτς Πολ της Klutch Sport, που εκπροσωπεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς κι άλλους 20 παίκτες του ΝΒΑ περίπου, έβαλε στο πελατολόγιό της άλλο ένα «δυνατό χαρτί», τον Άντονι Ντέιβις.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ θέλει να αλλάξει το επίπεδο στους Πέλικανς και μ' αυτήν την κίνηση σκοπεύει να φέρει καλύτερους παίκτες στη Νέα Ορλεάνη.

«Ο στόχος μου είναι να νικάω, να έρχομαι κάθε μέρα και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω αυτόν τον οργανισμό», είπε ο Ντέιβις χαρακτηριστικά.

Ο Πολ ανακοίνωσε τη... μεταγραφή την Κυριακή κι ο ΛεΜπρόν μάλιστα τον καλωσόρισε στην εταιρία με την οποία συνεργάζεται.

Πάντως, ο εν λόγω ατζέντης ξεκαθάρισε στο ESPN πως δεν είναι στόχος του να βρει άλλη ομάδα στον Ντέιβις αλλά αυτό που έχει ως κύριο στόχο είναι να συνεισφέρει στο να «δέσουν» τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές μ' ένα νέο deal.

Ο Ντέιβις έχει την επιλογή το επόμενο καλοκαίρι να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τους Πέλικανς που θα του αποφέρει 235.000.000 δολάρια.

Θυμίζουμε πως είχε την περσινή σεζόν μέσο όρο 28.1 πόντους, 11.1 ριμπάουντ και 2.6 μπλοκ. Καταλαβαίνετε πως αν δεν υπογράψει με τους Πέλικανς θα γίνει ένας περιζήτητος free agent.

 

NBA Τελευταία Νέα