Σακίλ για Ουέιντ: «Ένας εκ των κορυφαίων shooting guards ever, έπαθα πλάκα»

Σακίλ για Ουέιντ: «Ένας εκ των κορυφαίων shooting guards ever, έπαθα πλάκα»

Νίκος Καρφής
Σακίλ για Ουέιντ: «Ένας εκ των κορυφαίων shooting guards ever, έπαθα πλάκα»

bet365

Ο Σακίλ Ο'Νιλ υποκλίθηκε στον Ντουέιν Ουέιντ, αναφέροντας πως ο «Flash» είναι ένας εκ των κορυφαίων shooting guards που έπαιξαν ποτέ, ενώ αποκάλυψε για ποιο λόγο είχε επιλέξει να γίνει συμπαίκτης του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ντουέιν Ουέιντ (μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα τελειώσει την καριέρα του) μίλησε ο Σακίλ Ο'Νίλ, ο οποίος μαζί με τον «Flash» οδήγησε το Μαϊάμι στον τίτλο.

«Ο Ουέιντ είναι ιστορικός παίκτης, σπουδαίος. Έχει μπει στην κουβέντα σαν δεύτερος ή τρίτος καλύτερος shooting guard όλων των εποχών. Δεν υπάρχει κανείς κοντά του. Άρα είναι ένας από τους κορυφαίους shooting guards που έπαιξαν το παιχνίδι. Έιμαι χαρούμενος για το farewell tour που θα έχει. Πριν έρθω στους Χιτ, δεν ήξερα ποιος ηταν. Δεν έπαιξα κόντρα στο Μαϊάμι την προηγούμενη σεζόν.

Τον είδα στα playoffs και είπα ποιο είναι αυτό το παιδί. Έτσι όταν ήρθε η ώρα να πάρω την απόφαση μου, ήξερα πως έπρεπε να είναι κάποιος όσο καλός ήταν ο Κόμπι ή κοντά σε αυτόν. Για αυτό το λόγο επέλεξα τους Χιτ. Ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ», ανέφερε στη Sun Suntinel.

Στις 14 Ιουλίου του 2004 ο «Shaq Attack» πήγε με ανταλλαγή στους Χιτ και το 2006 πανηγύρισε πρωτάθλημα παρέα με τον Ουέιντ.

 

NBA Τελευταία Νέα